Etiket Sonuçları: kılavuz

Tem

"Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim."

Tem

May

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimiz İstanbul Gezimizle devam ediyor. Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz bugün İstanbul´da Koç Üniversitesini ziyaret ettiler.

May

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimiz İstanbul Gezimizle devam ediyor.  Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz bugün, ilk gün, İstanbul´da Boğaziçi Üniversitesini ziyaret ettiler.

Ock

Öğrencilerimizin değişen durumlar hakkında ivedilikle bilgilendirilmesini ve o durumlara karşı hazır olmalarını isteyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ desteğinde son sınıf öğrencilerimize YGS ve LYS Süreci ve Sınav içeriği ile ilgili seminer düzenlendi.

Kas

Bilim insanı olmak isteyen öğrencilerimizin kendilerini lise çağından itibaren geliştirmelerine destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda İFL Bilim Kurlu Başkanı Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde İFL Bilim Kurulu Danışman Öğretmenlerinin ve Olimpiyat Ekiplerimizin desteğinde 9. Sınıf Öğrencilerimize TÜBİTAK BİDEB bünyesindeki Olimpiyatlar ve Projeler ile ilgili tanıtım yapıldı.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde İFL 2002 Mezunumuz Pırıl PARLAK ŞENYURT desteğinde İzmir Fen Lisesi "Akıl Hocalığı Programı" devam etmektedir.