Etiket Sonuçları: linux

Ock

Özgür yazılım felsefesinin farkında olarak fark yaratan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 9. ve 10. sınıf Bilgisayar Olimpiyat Takımı öğrencileri Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Bora TANRIKULU'ndan GNU/Linux Temel Eğitimi aldılar.

Ock

Kas

Milli Teknolojileri geliştirmenin ve korumanın önemini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde okulumuzda Türkiye Stratejik Teknoloji Dönüşümleri Araştırma Merkezi (TÜSİDAM) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Batuhan TOSUN "Siber Güvenlik Uzmanlığı Yolunda Kariyer Adımları" isimli sunumunu 9. sınıflarımıza yaptı ve ardından Beyaz Şapkalı Bir Hacker olan Ender bey canlı bir gösteri yaptı.

Kas