Etiket Sonuçları: marşı

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

"Allah, milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" sözünü düstur edinerek çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Töreni yapıldı.

Kas

Okul Marşımız için medya dosyamız hazırlandı. Dinlemek için tıklatınız: http://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785/dosyalar/2019_06/17215127_AUDIO-2019-06-17-21-05-05.mp3