Etiket Sonuçları: mef

May

MEV Özel Ankara Kolejinin düzenlediği Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışmasına Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER koodinesinde ve gözetiminde katılan ekiplerimiz BİYOLOJİ ALANINDA BİRİNCİ oldular.

May

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren fen bilimlerine gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 28. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edilen projelerimiz Kimya'da 2. ve Biyoloji de Mansiyon (Beşiktaş Belediyesi) alarak ödülle döndüler.

May

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren fen bilimlerine gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edilen projelerimiz ödülle döndüler.

Kas

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesi tanıtım görevlileri Yeditepe üniversitesini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Ara

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğrencileri Boğaziçi üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.

Kas

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize MEF Üniversitesi tanıtım görevlisi MEF üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.