Etiket Sonuçları: mem

Kas

Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde ve Ege Üniversitesi Öğrencisi İntörn (intern-stajer) Hemşirelerin desteğinde 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sağlık Konulu Okul Çalışmaları kapsamında Ekim Ayı etkinliklerimizden biri de Meme Kanseri Farkındalığı semineriydi.

Ekm

TEKNOFEST ve TÜBİTAK projeleri ile binlerce proje arasından dereceye girerek İzmir'i gururlandıran öğrenciler ödüllerini aldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine; İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Medet Ekşi, Mehmet Tahir Büdün ve İlker Erarslan, şube müdürleri, dereceye giren okulların müdürleri, danışman öğretmenleri ve ödül alan öğrenciler katıldı.

Ekm

Avrupa Kodlama Haftası kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde 12 Ekim 2021 - 21 Ekim 2021 tarihleri arasında verilen eğitimlere başvuru yapabilirsiniz.

Ekm

Kararlılığın ve azmin ne demek olduğunu buram buram hissedenlerin ve yaşamlarının bir parçası haline getirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordineinde Kadir Has Üniversitesinin Sevilen, Sayılan ve Değerli Rektörü Prof. Dr. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ (Sondan Hocamız) "Yaşama Anlam Katmak: Vazgeçmemek" isimli sunumu ile yine öğrencilerimizi heyecanlandırdı ve yine onları hedeflerine götürecek kararlılıklarına kararlılık ve azimlerine azim kattı.

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Ekibi tarafından geliştirilen ve ilimizde başarıyla uygulanıp öğrenci ve öğretmenlerimizin yararlandığı DanışMEM Online Rehberlik ve Danışmanlık Hizmeti projesi devam ediyor.

Haz

Hedef odaklı çalışan, çalışırken o süreçten en iyi verimi alan ve çalışmasında en iyi performansı gösterip sonuç alan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinin öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Taçlanan Başarılar" etkinliğinde Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde ödüllerini aldılar.

Haz

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Harun YAZAR, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Ekm

Öğrenci odaklı okul İzmir Fen Lisesi´nde 9., 10., 11., 12. Sınıf öğrencilerimiz ile Olimpiyat Takımlarımız 2019 - 2023 İzmir Fen Lisesi Stratejik Planının hazırlanması için Öğrenci Memnuniyet anketi doldurarak okulumuzun Stratejik Planının oluşmasına yardımcı oluyorlar.

Tem

İzmir´in fırsatlarını değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden bir yaz kursu haberimiz var. İzmir´deki öğrencilerin yazın da Bilgisayar Bilimi konuları ile ilgilenebilmeleri için İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli alanlar ile ilgili yaz kursları düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz de bu kurslara faal bir şekilde katılmaktadırlar.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 29.11.2016 Salı Günü Birinci Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Aydında düzenlenen Okul Müdürleri toplantısına katılan Okul Müdürümüz Kazım BULUT yerine Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdür Vekilimiz Nurhan MUSLU ve Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER karşılamışlardır.