Etiket Sonuçları: mendeleyev

Nis

Ulusalda rekor üzerine rekor kırdıktan sonra uluslararasında da rekorlara doymayan, azimli, çalışkan ve bilim insanı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Rusya'nın evsahipliğinde 55´incisi çevrim içi düzenlenen Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatı´nda Türk Milli Takımında yer alan Deniz GÜNER ve Fatma TOSUN şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip bir gümüş ve bir bronz madalyayı ülkemize getirirken bu alandaki uluslararası rekorumuzu da kırmış oldular.

Tem

Olimpiyat kültürü ile bilime gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Budapeşte, Macaristan´da 54´üncü düzenlenecek olan ama Pandemi süreci dolayısıyla çevrim içi düzenlenen Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatı´nda Türk Milli Takımında yer alan Deniz şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip üstüne bir de bir gümüş madalya getirdi.

Tem

Nis

Bilime gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Minsk, Beyaz Rusya´da 52´incisi düzenlenen Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatları´nda Türk Milli Takımında yer alan Ceylan şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip üstüne bir de bir gümüş madalya getirdi.