Etiket Sonuçları: mit

Ara

Biyoloji Laboratuvarımızda Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz soğan kök Hücrelerinde mitoz bölünme evrelerini incelediler.

Ağu

Uluslararasında her yıl madalya kazanmasına rağmen ilk madalyayı kazandıkları zamanki heyecanla ve titizle çalışan olimpiyat öğrencilerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Japonya'nın ev sahipliğinde 53´ncüsü salgın süreci dolayısıyla çevrim içi düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatı´nda (IChO 2021) Türk Milli Takımında yer alan Deniz şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip bir adet de altın madalya kazandı.

Ara

Uluslararası başarısı ve medeniyete katkısı tartışılmaz üniversitelere kabul alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Olimpiyat Takımı Kaptanımız Deniz Güner Massachusetts Institute of Technology için kabul mektubu aldı.

Ara

Mezun olduktan sonra da ışıkları ile alt dönemlerini aydınlatan ve destekleri ile alt dönemlerinin önünü açan mezunlarımızın okulu İzmir Fen Lisesinde ülkemizin bilim olimpiyatlarında parlayan yıldızı Ceylan CEYLAN Massachusetts Institute of Technology öğrencisi olarak oradaki deneyimlerini paylaşmak için Konferans Salonumuzda 9. sınıflarımızla buluştu.

Mrt

Ülkemizin Kimya Alanında Gururu olan öğrencimiz Ceylan CEYLAN yine İzmir Fen Lisesi´nin yüzünü güldürdü.

Mrt

Deney, gözlem ve incelemeler ile bilimi öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Mikroskop Kullanarak Soğan Kökü Hücrelerindeki Miztoz Bölünmeyi incelediler.