Etiket Sonuçları: motivasyon

Nis

25 Haziran 2023 tarihinde yapılacak 1. aşama sınavı ile başlayacak olan TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları sürecine hazırlanan öğrencilerimize moral ve motivasyon için mezunumuz Yunus YÜCESOY matematik olimpiyat takımımızı ziyarete gelmiştir.

Ock

Çeşitli akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarda veya spor - sanat alanında başarı sağlamış ekiplerini küçük organizasyonlar ile kutlarken tüm öğrencilerinin katıldığı ve tüm okulun motivasyonunu yüksek tutmak için büyük organizasyonlara da imza atan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize söz verdiği ve tüm okulun mutlulukla katıldığı mangal yemekleri devam ediyor.

Kas

Yüksek öğretim programlarına en iyi şekilde hazırlanan, yüksek motivasyona sahip çalışkan ve azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde okulumuz için ekol olan, okulumuzda çeşitli görevlerde değerli çalışmalar sergileyerek okulumuza katma değer katan, geçen yıl emekli olan değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN elinin tadı ile 12. sınıf öğrencilerimize okul yemekhanemizde okul aşçımız Kadir ustanın da desteği ile çiğ köfte ziyafeti verdi.

Ekm

İç motivasyonları yüksek ve bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde değerli eğitim koçu Nur Erdem Özeren 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize konferans salonumuzda müthiş bir konferans verdi.

Nis

Hem çalışmanın hem eğlenmenin hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümremizin koordinesinde Son Sınıf Öğrencilerimiz biraz moral depolamak biraz da enerjilerini atmak biraz da eğlenmek için Çiçekli Köyde piknik yaptılar.

Şbt

Değişimi takip eden azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri Değerli Din külütürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliği ile düzenlenen Motivasyon - Verimli Çalışma ve Değişen Sınav Sistemi ile ilgili seminere katıldılar.

Ock

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilim Kurulu Üyemiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın (Kimya) koordinesinde İFL 2015 Mezunu Baturalp YALÇIN (Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında ALTIN Madalya kazanmıştır) okulumuzu ziyaret etmiş ve 9. sınıf öğrencilerimizle konferans salonunda Ulusal ve Uluslararası Kimya Olimpiyat Deneyimleri paylaştı, İFL´li olmanın öneminden bahsetti ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü hakkında bilgi verdi.