Etiket Sonuçları: mücadele

Ara

30 Kasım 2023 Perşembe günü 7. ders saatinde 9. sınıflarımıza ve 8. ders saatinde 10. sınıflarımıza "Dijital Bağımlılık ile Mücadele" konulu sunumu Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde okulumuzda görevli Ege Üniversitesi İntern hemşireleri gerçekleştirdi.

Tem

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde IHLAMUR isimli Takımları ile hem okulumuzu hem de Türkiye'yi Global Youth Entrepreneurship Challenge 2023 yarışmasında öğrencilerimiz Burak Sina AKBUDAK, Aliberk SANDIKÇI, Ömer Arda MURATOĞLU, Burak Safa KAHRAMAN ve Aziz KULAK temsil ettiler.

Ara

14 - 22 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Turnuvalarında Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN yönetiminde Takım Kaptanımız Mehmet Sarp liderliğinde Ediz, Mehmet Ege ve Hüseyin okulumuzu Masa Tenisi alanında başarılı bir şekilde temsil ederek önce birinci turu birincilikle geçmiş ikinci turda da nitelikli oyunları ile kendilerinden söz ettirmişlerdir.

Ara

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız devam ediyor.