Etiket Sonuçları: mühendislik

Nis

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ikincisinde konuğumuz Kurtuluş YILDIRIM oldu.

Nis

Mrt

Mühendislik uygulamaları ile küçük yaşta uğraşmaya başlayan mühendis kumaşlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Ahmet ve Gökberk ile Doç. Dr. Emre TİMUR hocamızı ziyaret ettik.

Mrt

Rutin dışında da düşünebilen farklı kariyer yolları ile hayatlarına devam edebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Doç. Dr. Emre TİMUR Dokuz Eylül Üniversitesi JeoFizik Bölümünün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, mezunların uğraştığı işler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattı.

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.