Etiket Sonuçları: müzik

Mrt

Müzik öğretmenimiz Sinem Var yönetimindeki ekibimiz 29 Şubat 2024 Cuma Günü okul bahçemizde öğrencilerimize "Barış Manço" temasıyla öğrencilerimizin aktif katıldığı, oynadığı, şarkıları takrar ettirdikleri muazzam bir Müzik Dinletisi gerçekleştirdiler.

Haz

7 Haziran 2022 Salı Günü Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL öğrencilerimizin yetenek ve becerilerini yakından görmek ve okulumuzdaki etkinlikler hakkında bilgi almak için okulumuza teşrif etmişlerdir.

Ara

Kendilerini sadece akademik yönde değil çok yönde geliştirme fırsatı yakalayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencimiz Ufuk Şengüler 15 - 19 Aralık 2020 tarihleri arasında çevrim içi düzenlenen II. Uluslararası Rhapsody Adana Piyano Festivali ve Yarışmasında C Kategorisinde (13 - 16 yaş) üçüncü olmuştur.

Ara

May

Müziğin ruha dokunan tınısını birbirlerinden uzakta olsalarda hissedebilen ve hissettirebilen naif ve nadide öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde pahabiçilmezlerimiz Benim Hala Umudum Var dediler.

May

Nis

Çalışmasını bildikleri kadar eğlenmesini de bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği 2019´u düzenledik. Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ile Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2019 İFL YIKILIYOR KONSERİ ile Ege Üniversitesi´ni ve belki İzmir´i yerinden oynatarak tamamlandı.

Mrt

Kültür ve sanat etkinliklerini kaçırmayan entellektüel öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz CAVALLERIA RUSTICANA / I PAGLIACCI operasını İzmir Devlet Opera ve Balesi Bornova Necdet Aydın Salonunda izlediler.

Mrt

Onurlu gençlerin bağımsızlık ateşi ile kavrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Albayrağı taç edip beyazın saflığına siyahın karizmasını ekleyen 9. sınıf öğrencimiz Eylül, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlediği "Solo İstiklal Marşı Söyleme Yarışması"nda okulumuzu vakur duruşu ve gür sesi ile temsil etti.

Şbt

Barış´ı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimizle okulumuzun konferans salonunda Barış Manço´yu anma etkinliği düzenledik.

Eyl

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı çerçevesinde okulumuzda 9. Sınıflarımız için Uyum etkinlikleri devam ediyor.

Nis

Ruhunu müzik ile zinde tutanların ve folklorlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın koordinesinde öğrencilerimiz Meryem ve Simge Türk Halk Müziği Amamtör Ses Yarışmasına katıldılar.

Şbt

Sanatın harikulade dünyasına nüfus edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 17.02.2018 Günü İzmir Devlet Opera ve Balesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde öğrencilerimiz Romeo ve Juliet Operasını izlediler.

Şbt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den iki takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Nis

Kültür ve sanat etkinliklerinin sıkı takipçisi İzmir Fen Lisesi öğrencileri bu hafta İzmir Devlet Opera ve Balesi´nde Fikret Amirov´un 1001 Gece Masalları Balesi´ni izlediler.

Mrt

Öğrencilerimizin 21. Yüzyıl Becerileri içinde yer alan Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerilerini öğrenme etkinliklerinde kazanmalarını hedefleyen İzmir Fen Lise´sinden güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Yayın İnceleme Komisyonumuzun titiz çalışmaları ve rehberliğinde Kulüp Danışman Öğretmenlerimizin sorumluluğunda Radyo, Televizyon ve Sinema Kulübümüz bünyesinde kurulan Okul Radyumuz "RADYO İFL" ilk test yayınını 22.03.2017 tarihinde gerçekleştirmiştir.

Görsel Sanatlar atölyemiz ve ses yalıtımı yapılmış müzik odamız vardır.