Etiket Sonuçları: nanoteknoloji

Nis

Araştırma projelerinde yer alarak bilimi öğrenen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Üniversite Okul İşbirliği kapsamında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Tümleşik Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Mehmet POLAT Biyoloji Zümremizin evsahipliğinde 9. sınıflarımıza yönelik "Bir Ufuk Olarak Nanoteknoloji" isimli çalışmaları ile konuğumuz oldular.

Mrt

"There´s Plenty of Room at the Bottom: An Invitation to Enter a New Field of Physics" dersinin farkında olanların okulu İzmir Fen Lisesinde ODTÜ Rektör Danışmanı ve Malzeme Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Y. Eren KALAY 11. sınıf öğrencilerimize "Malzemelerin Sihirli Dünyası ve Nanoteknoloji" başlıklı sunumu ile Malzeme Mühendisliği ve Nanoteknoloji ile ilgili öğrencilerimizin düzeyinde deneyimlerini paylaştı.