Etiket Sonuçları: okuma

Ara

23 Aralık 2022 tarhinde okulumuzun konferans salonunda Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR, Edebiyat Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN ve Edebiyat Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde düzenlenen İstiklal Marşımızı Okuma Yarışmasına Melda, Asil, Mertcan ve Ubeyd katıldılar ve coşkuyla İstiklal Marşımızı okudular.

Ock

Evrenin gizemini kefmetmek için kitaplara yolculuk edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Dersi Zümremizin koordinesinde yürütülen etkinliklerden biri de Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN'ın öğrencilerimizle birlikte düzenledikleri kütüphaneyi kullanma ve kitap okuma etkinlikleridir.

Mrt

Sahne tozuna ve seyirci alkışına alışık ezberi kuvvetli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde çalışmalarına devam eden Tiyatrocularımızın oyunu belli oldu. Öğrencilerimiz "Deli Aklı" için okumalara başladılar.

Ock

Öğrencilerimizin düşünce ve hayal dünyalarını geliştiren tüm faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kütüphanecilik Kulübünün Değerli Danışman Öğretmenleri Zeynep SARVAN (Türk Dili ve Edebiyatı) ve Çiğdem YENER (Tarih) koordinesinde kulüp öğrencilerimizin etkili ve vefalı çalışmaları sonucunda İzmir Fen Lisesi YAŞAYAN KÜTÜPHANEMİZ ile gurur duymaktadır.