Etiket Sonuçları: olimpiyatları

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.

Haz

Okul Stratejik Planımız doğrultusunda öncelik verdiğimiz çalışmalarımızdan biri olan TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında 2017 Birinci Aşama Sınavına giren 43 öğrencimizden 20´si 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazandılar.

May

İFL Bilim Kurulu Üyelerinin yakın takibinde Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavlarına hazırlanan 43 Öğrencimiz 13 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavlarına 5 dalda katılmışlardır.