Etiket Sonuçları: onur

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Onur Kurulu Başkanı Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde her sınıftan bir öğrencimizin katıldığı Onur Kurulu Toplantılarımız öğrencilerimizin okul yönetimine katılmaları ve okulun işleyişine yardımcı olmalarını sağlamak amacıyla her ay düzenli veya kritik kararlar alınacağı zamanlarda toplanmaktadır.

Haz

"İFL Onur Kurulu Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı" Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde tüm sınıf temsilcilerinin katılımıyla 09 Haziran 2023 tarihinde saat 15.00'da okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Nis

14 Nisan 2023 tarihinde Bayrak Törenimizde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Onur Kurulumuzdan Sorumlu Öğretmenimiz Sedat YOLCU (Almanca) koordinesinde Onur Kurulu Başkanımız Onur TURANLI ikinci dönemin başından birinci ara tatiline kadar Onur Kurulumuzun gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Yapılan kazanım değerlendirme sınavlarında okul / dönem birincisi olan öğrencilerimizi sahneye davet etti. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize ödüllerini verdi. İstiklal Marşımızın okunmasından sonra öğrencilerimiz için ara tatil başladı.

Ara

Öğrencilerimizin okul yönetimine katılmalarını ve okulun işleyişine yardımcı olmalarını sağlamak amacıyla her sınıfın bütün şubelerinden birer öğrencimiz, ders yılı başında sınıf rehber öğretmenlerinin gözetiminde öğrenciler tarafından seçilerek oluşturulan Onur Genel Kurulumuz Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU başkanlığında titiz bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.