Etiket Sonuçları: organ

Ara

12 Aralık 2023 Salı günü öğrencilerimize "Organ Bağışı ve Nakli Eğitimi" Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR desteğinde okulumuza gelen Eğitim Uzmanı tarafından verilmiştir.

Ock

3 Ocak 2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü Hemşiresi tarafından 9. sınıf öğrencilerimize Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde öğrencilerimizin sağlık konusunda daha bilinçli ve daha hassas olması için organ bağışı konusunda seminer verildi. Diyabet konusunun da konuşulduğu seminer hemşire konuğumuzun etkili sunumu ile hem farkındalık yaratmış hem de öğrencilerimiz tarafından beğenilmiştir.

Mrt

17 Mart 2022 perşembe günü okulumuz konferans salonunda öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve İngilizce öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimize Bornova Halk Sağlığı Eğitmenleri tarafından "Organ Bağışı" eğitimi verildi.

Kas

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde yine bir Sosyal Kulüp Etkinliğimiz ile ilgili haberimiz var. Değerli İngilizce Öğretmenlerimiz Alime ZENGER ve Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde öğrencilerimiz Organ Bağışı Haftasınde İngilizce Organ Bağışı Panosu hazırladılar.

Mrt

Farkındalıkları yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmeni Hatice Hemşire öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdi.

Nis

Kitapta gördüklerini laboratuvarda da inceleme fırsatına sahip olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz İnsan Fizyolojisi (11.1) Ünitesinde yer alan Denetleyici ve Düzenleyici Sistem, Duyu Organları (11.1.1) konusunda Duyu organlarının yapısı ve işleyişi ile ilgili deney yaptılar.

Nis

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri 9. Sınıf öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdiler.