Etiket Sonuçları: ortak

Nis

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı İzmir Fen Lisesi İkinci Dönem İkinci Sınavlar Ortak Sınav Takvimimizi yayımladık/güncelledik.

Haz

"Benim Gözümden Hayata Dair Bir Kare" teması ile 15 Nisan 2023 ve 23 Nisan 2023 tarihleri arasında google form ile hem Gönen Fen Lisesi öğrencilerinden hem de İzmir Fen Lisesi öğrencilerinden fotoğraf toplanarak İzmir Fen Lisesi ve Gönen Fen Lisesi Okul Ortaklığı Fotoğraf Yarışması düzenlenmiştir.

Ara

25 Kasım 2022 tarihinde 14.00 - 15.10 saatleri arasında 10+0 Rapid Kardeş Okullar Arası Satranç Turnuvamızı Kardeş Okulumuz Gönen Fen Lisesinden 14 öğrencimizin ve İzmir Fen Lisesinden 14 öğrencimizin katılımı ile tamamladık.

Eyl

İzmir Fen Lisesi Okul Müdürü Sayın Mahmut YILDIZ ve Isparta Gönen Fen Lisesi Müdürü Önder KAYA eş başkanlığında kurulan Okul Ortaklığımız için ilk topllantısını çevrim içi gerçekleştirdik.

Mrt

28 Mart 2022 tarihinde Matematik Dersi Ortak Sınavı ile ortak sınav dönemimiz başlamış olup sınav komisyonumuzun titiz planlaması doğrultusunda sınavlarımız devam etmektedir.

Şbt

21 Şubat 2022 Tarihi itibariyle Sınav Komisyonumuzun titiz çalışması sonucunda ortak sınav programımız hazırlanmıştır.

Ock

Mevcut durumu iyi bir şekilde ölçüp en iyisi olabilmesi için iyileştirme ve geliştirme faaliyetleri yapılan okul İzmir Fen Liseside öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Eylem KILIÇASLAN koordinesinde sınav komisyonu başkanımız Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanı) takibinde ders öğretmenlerinin gözetiminde tüm sınıflarımızda ortak sınavlarımız sınav takvimine ve sınav yönergemize uygun olarak gerçekleştirilmekte olup pazartesi günü Fizik sınavları ile sınav süreci devam etmektedir.

May

Bakanlığımızın sınavların yapılması ile ilgili açıklamaları doğrultusunda İzmir Fen Lisesinde sınavlar aşağıdaki şekilde gerçekleştirilecektir.

May

Güçlü veli desteği, fedakar öğretmenleri ve çalışkan öğrencileri ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ile Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıflara dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile 10. ve 11. sınıflarımızın veli toplantılarını da gerçekleştirerek çevrim içi veli toplantılarımız tamamlanmıştır.

May

Ortak aklın gücü ve mevcut kaynaklarının etkin kullanımı ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde sınıf rehber öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıfa dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile her gün bir toplantı usülü ile üç gün içinde 9. sınıflarımızın veli toplantılarını gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz e-Twinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.