Etiket Sonuçları: paylaşım

Ara

29 Kasım 2022 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) çalışanları Kasım bey (HÜRJET Üretim Entegre Ürün Sorumlusu) ve Özgür BALTACI (SKY Experience Stajyer Mühendisi) alana ilgi duyan öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştılar.

Haz

Kurum kültürü, birlik ve beraberliği ile sıcak bir ortama sahip okul İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL'ün koordinesinde öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile geleneksel sene sonu akşam yemeğimizi oruç tutan öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte iftar saatinde gerçekleştirdik.

Mrt

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri dillerden düşmeyen efsane Mehmet Deniz Ertaştı. Hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ, tüm gününü okulumuz öğrencilerine ayırdı. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Olimpiyatçılara özel bir oturum gerçekleştirdi.

Mrt

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Emine NURAL ÖZTÜRK ´14 ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´99 öğrencilerimizle hem Mezunlarımız Anlatıyor Etkinliği hem de Akıl Hocalığı (Mentor-Mentee) Çalışmaları yaptılar.

Ock

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilim Kurulu Üyemiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın (Kimya) koordinesinde İFL 2015 Mezunu Baturalp YALÇIN (Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında ALTIN Madalya kazanmıştır) okulumuzu ziyaret etmiş ve 9. sınıf öğrencilerimizle konferans salonunda Ulusal ve Uluslararası Kimya Olimpiyat Deneyimleri paylaştı, İFL´li olmanın öneminden bahsetti ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü hakkında bilgi verdi.