Etiket Sonuçları: pdr

Şbt

Öğrencilerimizin potansiyelleri ve hedefleri doğrultusunda en iyi şekilde lise eğitimi alabilmeleri için henüz daha ortaokul öğrencisiyken onlarla tanışan ve okulumuzun faaliyetlerini güçlü ve zayıf yönlerini, fırsat ve kazanımlarını onlara anlatan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehberlik Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde ortaokulların okul yönetimi ve rehber öğretmenlerinin desteğinde Okul Tanıtım Etkinliklerimiz nitelikli bir şekilde devam etmektedir.

Şbt

Kas

Değişimleri iyi yakalayan ve günceli bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlham Veren Konuşmalar Etkinliğine katıldı.

Eyl

Öğrencilerini sevdiği gibi korumasını da bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi öğretmenleri Pansiyon Güvenliğinin Psikososyal Boyutu Eğitimine katıldılar.

Eyl

Hedefleri olan geleceğini planlayan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlham Veren Konuşmalar Etkinliğine katıldı.

Haz

Planlı, kendini yenileyen ve disiplinli öğretmenlerin görev yaptığı okul İzmir Fen Lisesi´nde dersler bitti ama öğretmenler mesleki çalışmalarına devam ediyorlar.