Etiket Sonuçları: robokod

Mrt

05 Şubat 2024 - 16 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın Eğitim Yöneticiliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ İzmir Fen Lisesi öğretmenlerinden oluşan 25 öğretmenimiz ile birlikte RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesi Hizmet İçi Öğretmen Eğitimini gerçekleştirmiştir.

Ock

18 Aralık 2023 - 22 Aralık 2023 tarihleri arasında Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulunun Değerli Müdürü Sayın Nefise GEDİKLİ'nin Eğitim Yöneticiliğinde Müdür Yardımcısı Çiğdem KARAKOÇAK'ın Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ Kars-Halil Atila İlkokulu'nun ve Anaokulu'nun değerli öğretmenlerinden oluşan 15 öğretmenimiz ile birlikte RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesi Hizmet İçi Öğretmen Eğitimini gerçekleştirmiştir.