Etiket Sonuçları: röportaj

Tem

Hedefini bilen, azim ve kararlılıkla hareket eden çok yönlü öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Okul Dergimiz Kuasar'ın yeni sayısı için 10. sınıf öğrencimiz Azra ERTEN, köklü bir üniversitenin diş hekimliği alanında başarılarla dolu, diş hekimliği literatürüne sayısız katkısı ile dünyaya kendini kanıtlamış, hastane deneyimi eşsiz ve güncel çalışmaların titizlikle takip edildiği bir fakültesinde dekanlık görevini yerine getiren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Saygıdeğer Prof. Dr. Nazan Ersin ile röportaj yaptı.

Haz

Hedefini bilen, azim ve kararlılıkla hareket eden çok yönlü öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Okul Dergimiz Kuasar'ın yeni sayısı için 9. sınıf öğrencimiz Selver Eylül Küçük, köklü bir üniversitenin sağlık alanında başarılarla dolu, sağlık literatürüne sayısız katkısı ile dünyaya kendini kanıtlamış, hastane deneyimi eşsiz ve güncel çalışmaların titizlikle takip edildiği bir fakültesinde dekanlık görevini yerine getiren Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Saygıdeğer Prof. Dr. Cemil Gürgün ile röportaj yaptı.