Etiket Sonuçları: sahne

May

Vefanın ne demek olduğunu bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Mezunlarımızın desteğinde IFL Tiyatro Topluluğu, Kurucu Müdürümüz İhsan Kurt Anısına Anton ÇEHOV´un "Sevgili Doktor" isimli eserini sahnelediler.

Nis

Kültür ve sanat etkinliklerinin sıkı takipçisi İzmir Fen Lisesi öğrencileri bu hafta İzmir Devlet Opera ve Balesi´nde Fikret Amirov´un 1001 Gece Masalları Balesi´ni izlediler.

Nis

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde yine bir Sosyal Kulüp Etkinliğimiz ile ilgili haberimiz var. Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Tiyatro Günü Temalı Pano hazırladılar.