Etiket Sonuçları: seminer

Ara

22 Aralık 2023 Cuma Günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde Emniyet Müdürlüğümüzün Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 9. sınıf öğrencilerimize "Gençlik Güvenli Gelecek" semineri görevli iki polis memuru tarafından verildi.

Ara

30 Kasım 2023 Perşembe günü 7. ders saatinde 9. sınıflarımıza ve 8. ders saatinde 10. sınıflarımıza "Dijital Bağımlılık ile Mücadele" konulu sunumu Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde okulumuzda görevli Ege Üniversitesi İntern hemşireleri gerçekleştirdi.

Kas

Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde ve Ege Üniversitesi Öğrencisi İntörn (intern-stajer) Hemşirelerin desteğinde 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sağlık Konulu Okul Çalışmaları kapsamında Ekim Ayı etkinliklerimizden biri de Meme Kanseri Farkındalığı semineriydi.

May

16 Mayıs 2023 tarihinde Okul Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde 116 öğrencimiz (9. ve 10. sınıflar ağırlıklı karma grup) okulumuzun konferans salonunda Temel Eğitimde 10 Bin Okul projesi kapsamında 2 ders saati süren ilk yardım eğitimi almışlardır.

Mrt

Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Berkay CAMGÖZ 9. sınıf öğrencilerimize Radyasyon Konusunda eğitim verdi.

Mrt

21 Mart 2022 tarihinde Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA'nın koordinesinde okulumuz konferans salonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Erkan GÖKSU ve Araştırmacı Yazar Levent ERTEKİN tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize "İzmir'in Fethi" konulu etkinlik programı yapılmıştır.

Nis

Öğrencileri için her daim kendilerini yenileyen ve azimle çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bornova BTR İlçe Koordinatörü ve Fatih Eğitmeni Uğur Süslü koordinesinde Bornova ilçesinde görevli Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Asaf Murat KARAPINAR liderliğinde Dr. Hüseyin KOCASARAÇ moderatörlüğünde Prof. Dr. Hasan ÇAKIR (Bilişim Teknolojileri Öğretmen Yeterlilikleri: Yakın Geleceğe Bir Bakış) ve Doç. Dr. Hüseyin ÇAKIR (Arttırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik) tarafından Mart Ayında düzenlenen eğitimlere katılmışlardır.

Ara

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin dördüncüsünde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesi ile Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Özkan ARAPOĞLU'nun "Algoritmaların Karmaşıklık ve Performans Analizi" isimli çalışmasına konuk olduk.

Nis

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ikincisinde konuğumuz Kurtuluş YILDIRIM oldu.

Ekm

İç motivasyonları yüksek ve bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde değerli eğitim koçu Nur Erdem Özeren 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize konferans salonumuzda müthiş bir konferans verdi.

Nis

Teknolojiyi nasıl ve ne kadar kullanacaklarına dikkat edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL desteğinde Uzman Ekip tarafınan öğrencilerimize Teknoloji Bağımlılığı konusuna eğitim verildi.

Mrt

Farkındalıkları yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmeni Hatice Hemşire öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdi.

Ara

Örnek alınan çalışmalara imza atanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Eğitim Yazarı ve Gazeteci Sayın Sadık GÜLTEKİN okulumuza konuk oldu ve "Enine Boyuna YKS - TYT ve AYT" isimli semineri ile öğrencilerimizi aydınlattı.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimiz İlim Yayma Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Osman YAĞMUR´un Kudüs temalı sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde eğitim uzmanları öğrencilerimize Beyin Odaklı Öğrenme Modeli konusunda seminer verdiler.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri 9. Sınıf öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdiler.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek Hanım koordinesinde İFL 1999 Mezunu Dr. İlkay GÜLTAŞ okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini paylaşmıştır.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde İFL 1999 Mezunu Dr. İlkay GÜLTAŞ okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini paylaşmıştır.