Etiket Sonuçları: sene

Tem

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı İzmir Fen Lisesinde karne törenimiz ile tamamlandı.

Tem

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde öğretmenlerimizin katılımı ile 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulumuzu gündem maddelerimiz doğrultusuda yaptık.

Eyl

12 Eylül 2022 Pazartesi günü okul konferans salonumuzda 12. sınıflarımızın Yükseköğretim Kurumları Sınavına en verimli, en faydalı ve en başarılı şekilde hazırlanabilmeleri için Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, okul psikolojik danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde 12. sınıflarımıza derse giren öğretmenlerimizin katılımı ile 12. sınıflarımızla sene başı toplantısı yapıldı.

Tem

Öğrenci merkezli nitelikli etkinlikleri ile öğrencilerini çok yönlü yetiştirirken akademik çalışmalara önem veren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde sene sonu öğrtmenler kurulumuzu tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik ve mevcut durumu ve ilerisi için düşünülen çalışmaları gündemimiz doğrultusunda tartıştık ve uygulamaya dönük kararlar aldık.

Haz

Birlik ve beraberlik içinde takım ruhu güçlü bir öğretmen ekibinin sahiplendiği okul İzmir Fen Lisesi´nde sene sonu öğretmen kahvaltısı gerçekleştirildi.

Haz

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığındaki 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Haz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.