Etiket Sonuçları: seçme

Mrt

Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışması 2023 için Türkiye Ulusal Seçim Yarışmasında 14 Mart Çarşamba Günü saat 09.00 – 21.00 arasında okulumuzun robot odasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in gözetiminde öğrencilerimiz okulumuzu temsil ettiler.

May

Akılcı stratejilerle ilerleyen, faydalı faaliyetlerle zamanını değerlendiren azimli ve kararlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10 öğrencimiz 2020–2021 Okul Sporları İzmir Online Satranç İl Seçmelerinde okulumuzu temsil ettimişlerdi. Seçmelerin sonuçları açıklandı ve öğrencilerimiz takım olarak İl Dördüncüsü oldular.

Nis

Bilim insanı olma yolculuğunda bilime dokunarak ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında son sınıf öğrencilerimiz Sude ve Neva katıldıkları BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışmasında İkinci olmuşlardır.

Ock

Her alanda her zaman en iyisi olma vizyonu ile hareket eden okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında son sınıf öğrencilerimiz Şiir ve Kamil, katıldıkları BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışmasında Birinci olmuşlardır.

Ock