Etiket Sonuçları: siberay

Nis

Önleyici rehberlik çalışmaları kapsamında 4 Nisan 2023 - 07 Nisan 2023 tarihleri arasında https://siber.bilisimgunleri.org/ adresinde yer alan "14-18 Yaş Grubu Siber Farkındalık Eğitimi" videosu okulumuz öğrencilerine izletilmiştir.

Kas

Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İZMİR EBA liderliğinde okulumuzda 26 Ekim 2022 tarihinde 14.00 - 16.00 saatleri arasında Siber Güvenlik Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi verildi.

Şbt

15 Şubat 2022 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İZMİR EBA liderliğinde okulumuzda Siber Güvenlik Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi verildi.