Etiket Sonuçları: sistem

Ekm

Mavi vatanın üstünde dalgalanan ay yıldızların, su üstü ve su altı savunma sistemlerinin geliştirilmesinde rol oynamak isteyen gençlerin, su altı enerji veya veri nakil hatlarının onarımı gibi medeniyetin can damarlarının sağlıklı çalışması için araştıran ve teknoloji üreten öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanımız Sertaç ATEŞ ve beş öğrencisi TeknoFest 2020 Gaziantep'te ASELSAN tarafından düzenlenen İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması Temel Kategoride okulumuzu temsil ettiler.

Ekm

Şbt

Değişimi takip eden azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri Değerli Din külütürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliği ile düzenlenen Motivasyon - Verimli Çalışma ve Değişen Sınav Sistemi ile ilgili seminere katıldılar.