Etiket Sonuçları: steam

May

11 - 14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Celal Bayar Üniversitesi ve 44 kuruluş tarafından Atatürk Kent Parkında düzenlenen TÜBİTAK 4007 Manisa Bilim Şenliğine okulumuzu temsilen Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırladığı İFL Sualtı V2.0.1 isimli projesi ile 11. Sınıf öğrencimiz Kerem Ulusal STEAM Yarışmasına MÜHENDİSLİK TASARIM - ROBOTİK KODLAMA kategorisinden katılmıştır.

Nis

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ikincisinde konuğumuz Kurtuluş YILDIRIM oldu.

Nis

Mrt

Bilgi çağına eserleri ile katkı sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde öğrencilerimiz TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknoloji Yarışmalarına "İnsanlık Yararına Teknoloji" kategorisinden başvuranlar "Proje Ön Değerlendirme Form" ´larını sisteme kaydettiler.

Ara

Bilişim çağının ışıldayan kalesi İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılında robot, kodlama ve satranç alanında yapılan çalışmaların Katılım ve Başarı sertifikaları öğrencilerimize Bayrak Törenimizde verdiler.

Tem

Doğaya duyarlı bir biyoloji olimpiyatçısına yenilenebilir enerji kaynakları verirseniz nasıl bir teknoloji geliştirebilir?

Haz

Mezunlarının sadece gönül bağı ile bağlı olduğu değil koçluk sistemi ve bağışlarla da sahip çıktığı okul İzmir Fen Lisesine Bilgisayar Bilimi alanında mezunlarımız destek olmaya devam ediyorlar.