Etiket Sonuçları: süreç

Şbt

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda toplandılar ve ikinci dönem için kritik kararlar aldılar.

Şbt

Kas

İnsanlığa katkı sağlayan bilim insanlarının arasında olma hedefiyle çalışan azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ile Bilim Kurulu Başkanımız Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL başkanlığında Bilim Kurulu Üyeleri ve Proje Danışman Öğretmenleri öğrencilerimiz yürüttükleri projelerin hangi aşamada olduğunu inceledi ve incelemeler ışığında gerekli kararları, iş ve işlemleri yaptı.

Ekm

Bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer alanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Proje Hazırlama Dersleri kapsamında Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimize Proje Hazırlama Eğitimleri verilmektedir.

Mrt

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile YGS ve LYS Sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılmıştır.

Ock

Öğrencilerimizin değişen durumlar hakkında ivedilikle bilgilendirilmesini ve o durumlara karşı hazır olmalarını isteyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ desteğinde son sınıf öğrencilerimize YGS ve LYS Süreci ve Sınav içeriği ile ilgili seminer düzenlendi.