Etiket Sonuçları: taban

Şbt

Bilgisayar Bilimlerine hakim öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilim Kurulumuzda 9. sınıf öğrencilerimiz Python Programlama Dilinde kodlama yaparak kendilerine verilen problemi bilgisayar aracılığı ile çözüme kavuşturuyorlar.

Şbt

Çağın teknolojilerini kullanarak öğrenen, yeni çağın teknolojilerini üretecek olan mühendis kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz metin tabanlı kodlama yaparak Arduino kullanmayı öğreniyorlar.