Etiket Sonuçları: tahliye

Mrt

Matematik Öğretmenimiz Davut Kasar (Sivil Savunma Kulübü Danışman Öğretmeni) koordinesinde 28 Şubat 2024 perşembe günü saat 11.40'da düzenlenen okul tahliye tatbikatımız 2 dakika 09 saniye ve 41 salisede başarıyla tamamlandı.

Mrt

28 Şubat 2022 tarihinde Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanımız) koordinesinde okulumuzda okul tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Bilinçli ve daima hazır öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sivil Savunma Kulübümüzün Değerli Danışman Öğretmenleri Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) ve Hakan ERYUVA (Kimya) koordinesinde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile okul tahliye tatbikatı yapılmış ve tahliye süresi kayıt altına alınmıştır.

Ekm