Etiket Sonuçları: tarih

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ, Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek 7 Aralık - 9 Aralık tarihleri arasında yolculuk dahil süren Ankara Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Mrt

21 Mart 2022 tarihinde Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA'nın koordinesinde okulumuz konferans salonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Erkan GÖKSU ve Araştırmacı Yazar Levent ERTEKİN tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize "İzmir'in Fethi" konulu etkinlik programı yapılmıştır.

Şbt

17 Şubat 2022 - 19 Şubat 2022 tarihleri arasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz (Ergül ATICI GÜVEN / Matematik ve Ahmet KAMA / Tarih) koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimizin katıldığı Geleneksel Bursa Gezimiz planlanan güzergahı doğrultusunda kazasız bir şekilde tamamlanmıştır.

Şbt

Her zaman verimli ve faydalı çalışmalar ile öğrencilerinin yanında olan okul İzmir Fen Lisesinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih alanlarında nitelikli ve yoğunlaştırılmış çalışmalarımızla kıymetli öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi Efsane Dönem İFL 21'i YKS için hazırlıyorlar.

Şbt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den iki takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Ock

Öğrencilerimizin düşünce ve hayal dünyalarını geliştiren tüm faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kütüphanecilik Kulübünün Değerli Danışman Öğretmenleri Zeynep SARVAN (Türk Dili ve Edebiyatı) ve Çiğdem YENER (Tarih) koordinesinde kulüp öğrencilerimizin etkili ve vefalı çalışmaları sonucunda İzmir Fen Lisesi YAŞAYAN KÜTÜPHANEMİZ ile gurur duymaktadır.