Etiket Sonuçları: tasarla

Ara

15-16-17 Aralık 2023 tarihlerinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü kampüsünde düzenlenen IZTECH RoboLeague 2023 robot yarışmasına Birlişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde hazırlanan 14 öğrencimiz (2 ekip Tasarla Yap Yarıştır ve 1 ekip Arazi) okulumuzu temsil etmek için okul dışı zamanlarında çalışmış ve 7 öğrencimiz (1 ekip Tasarla Yap Yarıştır ve 1 ekip Arazi) yarışmaya katılmışlardır.

Ekm

Utanmasalar pansiyondaki yataklarına elektronik devreleri veya yaptıkları robotları götürüp onlarla uyuyacakların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın önderliğinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR koordinesinde 12 robot kulübü öğrencimiz 4 ekip oluşturup 5 robot yaparak IZTECH Roboleauge 2018´de Çizgi Labirent Kategorisinde Birincilik ödülü ve tüm kategorilerde İZMİR FEN LİSESİ Robot Kulübü olarak IRL Özel Ödülünü kazandılar.