Etiket Sonuçları: tebrik

Nis

8 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimiz ile TÜBİTAK Bölge Sergisinden Ödülle Dönen öğrencilerimizi sahneye davet edip başarı belgesi vererek takdir etti.

Ağu

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi liderliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Ağu