Etiket Sonuçları: train

Ara

Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın kaleminden EcoTrain 2019 haberimiz aşağıdadır:

Ara

İngilizce'yi yazarak ve konuşarak öğrenen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde 9., 10. ve 11. sınıflarımızdan oluşan ekibimiz EcoTrain 2019 ile Model Birleşmiş Milletler'ın nasıl yapıldığını ve komitelerin nasıl çalıştığını İzmir Ekononi Üniversitesinin ev sahipliğinde öğreniyorlar.

Ock

Sadece anlayabilen değil İngilizce konuşabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 77 kişilik öğrenci grubumuz TRAINIAL19 Model Birleşmiş Milletler Eğitimi Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "TRAINIAL19´da İFL Damgası" başlılı haberimizi okuyabilirsiniz.

Ara

Dil becerilerini kullanarak kalitelerini gösteren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 13 kişilik öğrenci grubumuz ECOTRAIN18 Model Birleşmiş Milletler Eğitimi Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "İFL 2018 MUN Serüvenine ECOTRAIN18 İle Başladı" başlılı haberimizi okuyabilirsiniz.

Ara

Dil becerilerini kullanarak kalitelerini gösteren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 13 kişilik öğrenci grubumuz ECOTRAIN18 Model Birleşmiş Milletler Eğitimi Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "İFL 2018 MUN Serüvenine ECOTRAIN18 İle Başladı" başlılı haberimizi okuyabilirsiniz.

Ock

Yabancı dili kullanarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir haber daha yayınlıyoruz. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ve IFL MUN Ekibi (IFL MUNers) bu yılın ilk MUN faaliyetinde okulumuzu temsil ettiler.