Etiket Sonuçları: unity

Kas

Teknolojiyi takip etmekle kalmayanların teknoloji üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Gürçeşme Anadolu Lisesinin Ödüllü Bilişim Teknolojileri Asistanları Başkanı Sertaç DİNÇEL bilişime gönül vermiş öğrencilerimize 2, İki Buçuk ve 3 Boyutlu Oyunlar, Oyun Motorları, Modelleme ve Kodlama konusunda deneyimlerini aktardı.

Nis

STEAM (Science, Technology, Engineering, Art nad Mathematics) faaliyetlerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde İzmir İnternet Haftası Kapsamında Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Son Sınıf Öğrencisi Kıymetli Mehmeh Can GÜLER Hocamız 9. Sınıf Öğrencilerimize ve  Bilgisayar Olimpiyatçılarımıza Sanal Gerçeklik hakkında bilgi verdi ve Sanal Gerçeklik Deneyimi yaşattı.