Etiket Sonuçları: uzay

Mrt

13 Mart 2023 tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesinde düzenlenen NASA'nın Uzay Yolculuğu Konferansına Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde 48 öğrencimiz katılmıştır.

Kas

Uzayı merak edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Suzan DOĞAN 11. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Ekm

Bilimi yakından takip edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Konferans Sistemi üzerinden Bilime Yolculuk 2017 Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Bilgi Çağında Bilim, Yapay Zeka ve Karadeliklerin Gizemi teması altında düzenlenen e-konferans etkinliğine katıldı.

May

"Houston, We´ve Got a Problem" repliğini unutturacakların okulu İzmir Fen Lisesi´nin NASA ziyareti ile ilgili haberini sizlerle paylaşıyoruz.

May

Nis

Öğrencilerini bilimin duayenleriyle tanıştıran ve Onlardan bilim öğrenmelerini sağlayan İzmir Fen Lisesinde muhteşem bir Gökyüzü Gözlem Şenliği düzenlendi. Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL´un koordinesinde etkinlik komitemizin desteğinde titizlikle hazırlanan Gökyüzü Gözlem Şenliği 6 Nisan 2017 Perşembe Günü öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyle gerçekleştirildi.

Nis