Etiket Sonuçları: veri

Nis

Vefalı mezunlarının rol model oldukları azimli öğrencileri ile nitelikli bir okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ işbirliği ile İzmir Fen Lisesi Medya Kulübü İlham Veriyorlar Komisyonu, Mezunlarımızın Yurt Dışı İletişim Koordinatörü Gencay Mutlu ÖLÇER'i konuk ettiler.

Nis

Bilgi çağında üstel bir hızda artan verilerin içinden doğru veriyi seçip işleyebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilgisayar Bilimi Kulübümüzün desteğinde öğrencilerimiz 02 Nisan 2021 tarihlerinde Global AI Top Learner Programına kayıtlı kullanıcılara/programcılara özel düzenlenen "Veri Bilimcinin Bir Haftasına Yolculuk" isimli Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencisi İbrahim Gürkan Yeşilbağ'ın verdiği eğitime katıldılar.

Şbt

Vefalı mezunları ile fedakar öğrencileri ile nitelikli bir okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ, İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ işbirliği ile İzmir Fen Lisesi Medya Kulübü İlham Veriyorlar Komisyonu, EVREKA'nın Kurucu Ortağı ve Baş Yöneticisi (CEO) Umutcan DUMAN'ı konuk ettiler.

Ara

Veri toplama, verileri analiz etme, verilerden çıkarım yapma gibi temel istatistiki konuları bilgisayar biliminin yardımını alarak bilimsel çalışmalarında kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde öğrencilerimiz temel programlama eğitimi almakta ve bu eğitimi ilerletmek için matematik, istatistik ve yapay zeka konularında kendilerini geliştirmektedirler. Bu kapsamda ODTÜ İstatistik Topluluğu tarafından 12 Aralık - 13 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Veri Bilimi Kongresi Data'Speak oturumlarına öğrencilerimiz katılmışlardır.

Kas

Mevcut koşulları ve fırsatları iyi analiz edip okulu için en verimli eğitim ve öğretim faaliyetlerini planlayan ve gerçekleştirebilen nitelikli bir eğitim kadrosunun emanet edildiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde öğretmenlerimizin etkin çalışması ile mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde tamamladık.

Kas

Şbt

Değişimi takip eden azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri Değerli Din külütürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliği ile düzenlenen Motivasyon - Verimli Çalışma ve Değişen Sınav Sistemi ile ilgili seminere katıldılar.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.