Etiket Sonuçları: yapı

Ock

FATİH Projesi ile arttırılan fırsatları ve iyileştirilen teknolojiyi en verimli ve en faydalı şekilde kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığındaki komisyonumuz Yerel Alan Ağımızı kontrol ederek kesin kabul iş ve işlemlerini gerçekleştirdiler.

Kas

Güzel bakanlar ve güzel görenler kadar güzellik katanların da okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyondan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ okulumuzun çeşitli yerlerinde yaşanan zemin problemlerini gidermeye yönelik çalışmaları okul emektarımız, biricik dayımız, Ramazan TOPÇU ile birlikte gerçekleştiriyorlar.

Nis

Kitapta gördüklerini laboratuvarda da inceleme fırsatına sahip olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz İnsan Fizyolojisi (11.1) Ünitesinde yer alan Denetleyici ve Düzenleyici Sistem, Duyu Organları (11.1.1) konusunda Duyu organlarının yapısı ve işleyişi ile ilgili deney yaptılar.

Nis

Mrt

Kodlayabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde öğrencilerimiz Python Programlama Dilini kullanarak Şart/Koşul Yapılarını, Döngüleri, Fibonacci Terim Hesabını ve İkili Arama Algoritmasını kodladılar.