Etiket Sonuçları: yaşam

Ekm

Kararlılığın ve azmin ne demek olduğunu buram buram hissedenlerin ve yaşamlarının bir parçası haline getirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordineinde Kadir Has Üniversitesinin Sevilen, Sayılan ve Değerli Rektörü Prof. Dr. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ (Sondan Hocamız) "Yaşama Anlam Katmak: Vazgeçmemek" isimli sunumu ile yine öğrencilerimizi heyecanlandırdı ve yine onları hedeflerine götürecek kararlılıklarına kararlılık ve azimlerine azim kattı.

Ekm

May

İnsan için bilim üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde yine genç bilim insanları başarılı bir sonuç aldı. Değerli Fizik Zümresi Başkanımız Vildan AKYOL koordinesinde öğrencilerimiz Hüsnü Can ve Egemen "Uzun Ömürlü ve Çevreye Zararsız Piller" projeleri ile Enerji Verimliliği Kategorisinde ilk üçe girdiler.

Nis

Öğrencilerini bilimin duayenleriyle tanıştıran ve Onlardan bilim öğrenmelerini sağlayan İzmir Fen Lisesinde muhteşem bir Gökyüzü Gözlem Şenliği düzenlendi. Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL´un koordinesinde etkinlik komitemizin desteğinde titizlikle hazırlanan Gökyüzü Gözlem Şenliği 6 Nisan 2017 Perşembe Günü öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyle gerçekleştirildi.

Nis