Etiket Sonuçları: yumurta

May

Teorik bilgileri gerçek hayat problemlerinde kullanarak çözüm bulanların okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı 6 tasarımımız ile İzmir Ekonomi Üniversitesinin düzenlediği Yumurta Atma Yarışmasına katıldık ve Yeni Açılan TESLA binasını gezdik.

Nis

Yarının astrofizikçileri ileri fizik uygulamalarına başlamadan önce temel fizik kanunları ile 4. kattan yere yumurtayı kırmadan indirmeye çalışıyorlar. Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Kıymetli Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU, Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde 9. Sınıf öğrencilerimizin katıldığı 2. Atölye Çalışması yapılmış ve çalışma sonunda tamamlanan tasarımlar yarıştırılmıştır.

Nis

Mars´a robot indirmeden önce 4. kattan yere yumurtayı kırmadan indirmeye çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU, Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN ve Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin Yumurta Atma Yarışması için tasarım yapma çalışmaları devam ediyor.

Nis

Mars´a robot indirmeden önce 4. kattan yere yumurtayı kırmadan indirmeye çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU, Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN ve Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin katıldığı Atölye Çalışması yapılmış ve çalışma sonunda tamamlanan tasarımlar yarıştırılmıştır.

May

Eğlenmesini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği düzenledik. Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Öğrenci Temsilcimiz Pahabiçilmez Simge, Organizasyon Sorumlu Yardımcısı Pahabiçilmez Şeniz, Organizasyon Ekibimizin Pahabiçilmez Üyeleri ve Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2017´yi gerçekleştirdik.