Etiket Sonuçları: yönetim

Eyl

Öğrencilerinin sesini her daim duyan ve öğrencilerini yakından izleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ yönetim kadrosuyla birlikte 9. sınıflarımıza tekrar hoşgeldiniz demek, her zaman iletişime açık olduklarını belirtmek ve İzmir Fen Lisesinin güçlü bir kültürü ve her zaman artan bir başarısı olduğunu belirtmek için 9. sınıflarımızın derslerine konuk oldular.

Eyl

Her ortamda öğrencisinin sesini duyan ve onlara daha yararlı olmak için azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ 9. sınıflarımızın ilk çevrim içi derslerine konuk olarak istek, ilgi ve ihtiyaçlarını dinlediler.

Eyl

Öğrencimizin sesini duyarak onlara daha yararlı olabildiğimizi söyleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Okul Psikolojik Danışmanımız - Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ tek tek sınıf sınıf gezerek öğrencilerimizin ilk gün izlenimlerini aldılar ve onları dinlediler.

Şbt

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Döneminde de İzmir Fen Lisesi gücüne güç katarak öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyor.