Etiket Sonuçları: yükseköğretim

Haz

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerimiz için bir mesaj yayımlamıştır:

Ara

Örnek alınan çalışmalara imza atanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Eğitim Yazarı ve Gazeteci Sayın Sadık GÜLTEKİN okulumuza konuk oldu ve "Enine Boyuna YKS - TYT ve AYT" isimli semineri ile öğrencilerimizi aydınlattı.

Ekm

Bilinçli, bilinçli, bilinçli, azimli, zeki ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL Son sınıf öğrencilerimize Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili tanıtım sunumu yaptı.