Etiket Sonuçları: yıl

Kas

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde 10 Kasım 2023 tarihinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul bahçemizde ve konferans salonumuzda Büyük Önder ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 85. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına uygun şekilde gerçekleştirdik.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü okulumuz kapalı spor salonunda okul müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde tören komisyonumuzun titiz bir şekilde hazırladığı, mezunlar derneğimizin desteklediği ve okul mezunlarımızdan İzmir 28. Dönem Milletvekili Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZLALE'nin katılımları ile onore ettiği Okul Açılış Törenimiz öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve 9. sınıf öğrenci velilerimizin katılımı ile heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Eyl

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlamış:

Eyl

Öğrencilerimizin salgın tedbirleri içinde en verimli şekilde çalışabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için azim ve kararlılıkla çalışan okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Kas

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 82. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Kas

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 81. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Haz

İzmir Fen Lisesinde bir öğretim yılı daha titiz, etkili, nitelikli ve verimli çalışmalar sonucu mutlu ve huzurlu bir şekilde sade ve güzel bir Karne Törenimizle sona erdi.

Ara

Satranç oynayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10 öğrencimiz TSF İl Temsilciliği ve Karabağlar Belediyesi tarafından 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde Karabağlar Belediyesi Rekreasyon Alanında Yıldızlar (13-18 Yaş) Satranç İl Birinciliği müsabakalarına katıldılar.

Ara

Ekm

Astronomi ile ilgilenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Suzan DOĞAN 10. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Ekm

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü (ODTÜ KKK) 2018 Yılının Yeşil Beyinleri´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Adin Şaza ve Hande´in hazırladığı "Entegre Sistem Yaklaşım İle Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli araştırma projesi ÜÇÜNCÜLÜK ödülü aldı.

Ağu

Çevreye duyarlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın proje danışmanı olduğu Adin ve Hande´nin "Entegre Sistem Yaklaşımı ile Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli projeleri ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Yılın Yeşil Beyinleri yarışmasında Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Haz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.

Ock

Nitelikli ve özverili çalışmalar sonucunda mutlu ve huzurlu geçen bir öğretim dönemini daha bitirmenin haklı gururu ile 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi İzmir Fen Lisesinde sona ermiştir.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Cumhuriyetimizin İlanının 93. Yıldönümünü anlamına yakışan şekilde kutladık.