Etiket Sonuçları: yılın

Ekm

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü (ODTÜ KKK) 2018 Yılının Yeşil Beyinleri´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Adin Şaza ve Hande´in hazırladığı "Entegre Sistem Yaklaşım İle Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli araştırma projesi ÜÇÜNCÜLÜK ödülü aldı.

Ekm

Ağu

Çevreye duyarlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın proje danışmanı olduğu Adin ve Hande´nin "Entegre Sistem Yaklaşımı ile Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli projeleri ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Yılın Yeşil Beyinleri yarışmasında Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Ağu