Etiket Sonuçları: zafer

Ağu

“Türk milletinin azim, inanç ve kararlılığının en güçlü kanıtı 30 Ağustos Zaferidir. Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde konferans salonumuzda Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitlerimizi Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 30 Ağustos Zafer Bayramımız münasebetiyle bir mesaj yayımlamış:

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre Çanakkale Zaferi Kutlama Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Şanlı Türk tarihini bilip bugünü anlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106. Yıl Dönümü dolayısıyla Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde tören yapılmıştır.

Ağu

Öğrencilerinin Türk Bayrağı ve Vatan kelimelerinin anlamını damarlarında hissederek bilmeleri için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Ağu

Bilgisine ve hızına çevrim içi ortamda da güvenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 30 Ağustos Zafer Bayramımız münasebetiyle düzenlenen Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Liseler Arası Bilgi Yarışmalarına Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in teknik desteğiyle katılan öğrencilerimiz çeşitli dereceler alarak bizleri gururlandırdılar.

Ağu

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Okulumuzda ilk derslerimiz FATİH Projesinin okulumuza kazandırdığı Etkileşimli Tahta ve İnternet bağlantısı kullanılarak Eğitim Bilişim Ağı üzerinden yayınlanan içerikler 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle paylaşıldı.