Etiket Sonuçları: zafer

Ağu

“Türk milletinin azim, inanç ve kararlılığının en güçlü kanıtı 30 Ağustos Zaferidir. Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde konferans salonumuzda Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitlerimizi Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 30 Ağustos Zafer Bayramımız münasebetiyle bir mesaj yayımlamış:

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre Çanakkale Zaferi Kutlama Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Şanlı Türk tarihini bilip bugünü anlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106. Yıl Dönümü dolayısıyla Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde tören yapılmıştır.

Ağu

Öğrencilerinin Türk Bayrağı ve Vatan kelimelerinin anlamını damarlarında hissederek bilmeleri için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Ağu

Bilgisine ve hızına çevrim içi ortamda da güvenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 30 Ağustos Zafer Bayramımız münasebetiyle düzenlenen Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Liseler Arası Bilgi Yarışmalarına Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in teknik desteğiyle katılan öğrencilerimiz çeşitli dereceler alarak bizleri gururlandırdılar.

Ağu

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Mrt

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,Bu toprak, bir devrin battığı yerdir." dizelerinin anlamını bilen ve ona göre yaşayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla tören yapılmıştır.

Mrt

Değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, zeki ve çevik öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız final maçı ile tamamlanmış olup final akabinde kupa töreni yapılmıştır.