Etiket Sonuçları: ziyaret

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde öğretmenlerimiz, okul aile birliği üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile Tepeköy Ortaokulunu ziyaret ettik.

Ekm

20 Ekim 2022 Perşembe Günü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuzu ziyaret ettiler, öğrencilerimizle birlikte öğrencilerimizle iç içe yemekhanemizde sohbet ederek yemeklerini yediler, bilim ve sanat yolumuzu incelediler, yenilenen öğretmenler odamızı ve kütüphanemizi gördüler, öğrencilerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR başarılar ve esenlikler dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Mrt

31 Mart 2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuza teşrif ettiler.

Mrt

11 Mart 2022 Cuma Günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU olağan ziyaretleri kapsamında okulumuza geldiler, öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle hasbihal ettiler, Fen Liselerindeki Matematik Dersleri ile ilgili inceleme yapan Sayın Bakanlık Müfettişlerimiz ile bir anı fotoğrafı çekildiler ve okulumuzdaki temaslarının ardından Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'a teşekkür edip başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Mrt

28 Şubat 2022 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU ve Şube Müdürümüz İsmail ŞAHİN okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle yemekhanede hasbihal edip öğretmenlerimizden öğretmenler odasında okulumuzdaki faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ekm

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU hem TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızı görmek hem de öğrencilerimizle sohbet etmek için ziyaret etmişlerdir.

Ekm

Laboratuvarda nasıl bilimsel çalışma yapılacağını bilip deneye yaparak bilimi öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI 11. sınıf öğrencilerimiz ile biyoloji laboratuvarımızda beyin incelediler.

Haz

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Harun YAZAR, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Haz

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için son çalışmalarımızı yaparken İmam Hatip Proje Okullarımızın Değerli Müdürleri Okulumuza şeref verdiler.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Nis

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK, Okul Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL ve İFL Olimpiyat Takımları Kaptanımız Ceylan CEYLAN´ı makamında kabul etti.

Şbt

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar .

Nis

Öğrencilerimizin yüksek öğretim basamağı ile ilgili hayaller kurmalarını ve bu hayalleri ışığında planlı bir çalışmanın içine girerek hayallerini gerçekleştirmelerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinlik haberimiz var. Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz EducaTurk´ü Ziyaret etti.

Ara

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da ODTÜ, Hacettepe ve BİLKENT Üniversitelerini ziyaret ettiler.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 29.11.2016 Salı Günü Birinci Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Aydında düzenlenen Okul Müdürleri toplantısına katılan Okul Müdürümüz Kazım BULUT yerine Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdür Vekilimiz Nurhan MUSLU ve Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER karşılamışlardır.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek Hanım koordinesinde İFL 1999 Mezunu Dr. İlkay GÜLTAŞ okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini paylaşmıştır.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde İFL 1999 Mezunu Dr. İlkay GÜLTAŞ okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini paylaşmıştır.