Etiket Sonuçları: Çanakkale

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde konferans salonumuzda Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitlerimizi Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

May

12 - 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) ve Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde ve kafile liderliğinde düzenlenen Okul Tarih ve Turizm Gezisi - Çanakkale Gezimize öğrencilerimiz katıldılar.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre Çanakkale Zaferi Kutlama Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Şanlı Türk tarihini bilip bugünü anlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106. Yıl Dönümü dolayısıyla Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde tören yapılmıştır.

Mrt

Şiiri yürekten okuyan, vatan sevgisi ile yaşayan pahabiçilmez gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Bornova İlçe Müftülüğünün 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle lise öğrencileri arasında düzenlediği Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´un "Çanakkale Şehitleri" isimli şiirini ezbere okuma yarışmasına öğrencimiz Hicran İzmir Fen Lisesi´ni temsilen katılmış ve gurur kaynağımız olmuştur.

Mrt

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,Bu toprak, bir devrin battığı yerdir." dizelerinin anlamını bilen ve ona göre yaşayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla tören yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferini Kutlama Günü kapsamında düzenlenen İlçe Töreninde İzmir Fen Lisesini okul yönetimimiz, bir grup öğretmen ve öğrenci temsil etti.