Etiket Sonuçları: çevik

Ekm

Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Ekm

Ara

Her yönü ile kendilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kapalı Spor Salonumuzda Sınıflar Arası Futbol Müsabakalarınız devam ediyor. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Futbol Müsabakaları devam ediyor.

Ara

Kas

Sadece akademik değil fizik ve kondisyon yönünden de öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen okul İzmir Fen Lisesi´nden yine bir turnuva final maçı haberi ile karşınızdayız. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Basketbol Müsabakaları Finale yakışan bir maç ile son buldu.