Etiket Sonuçları: çevre

Ara

30 Kasım 2023 Perşembe günü - 6 Aralık 2023 Çarşamba günü son ders saatlerinde öğrencilerimize "Kişisel ve Çevresel Hijyen Eğitimi" konulu sunumu Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde okulumuzda görevli Ege Üniversitesi İntern hemşireleri gerçekleştirdi.

Ekm

Çevresine duyarlı, mevcut enerji kaynaklarının en verimli şekilde kullanılmasını isteyen, alternatif çevre ve enerji çözümleri araştıran ve teknoloji üreten öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) Öğretmenimizin iki ekibi ile Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanımız Sertaç ATEŞ'in bir ekibi Gaziantep'te düzenlenen TeknoFest 2020'de Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması Lise Kategorisinde okulumuzu temsil ettiler.

Ekm

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü (ODTÜ KKK) 2018 Yılının Yeşil Beyinleri´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Adin Şaza ve Hande´in hazırladığı "Entegre Sistem Yaklaşım İle Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli araştırma projesi ÜÇÜNCÜLÜK ödülü aldı.

Eyl

Çevreye duyarlı öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Senebaşı Öğretmenler Kurulu Topantısında alınan karar gereği 26 Eylül Çarşamba günü "Temiz Okul Temiz Çevre" çalışması kapsamında öğretmenlerimizle saat 12.50´de Çevre Temizliği yaptık.